17 fantastiska köksöar för inspiration (många passar lilla köket)

Köksö med sittplats.

Små storlekar kök är något av en bane för de flesta. Det är ett antagande att större kök bättre utrymme du skulle behöva laga maten. Men en världsberömd kock skulle säga att framgångsfaktorn för att vara kock skulle vara med ett litet kök som är praktiskt och du skulle få allt närmare kokplattan. Detta säkerställer att du kan få de artiklar du behöver när du behöver det. Föreställ dig att behöva simma en wok olja medan du försöker hitta ingredienser. Men det betyder inte att vi inte är förberedda på maträtten, det är bara att saker är lättare i ett mindre kök.

Triangelön

Köket springer oftast runt i en triangel. Vad detta betyder är att du skulle ha din spis, förvaringsutrymmet och kylen som varje hörn av en triangel. Matlagningsutrymmet bör komma i mitten av denna triangel. Detta skulle säkerställa att du kan få ditt arbete snabbare samtidigt som du kan gå vidare och spara mycket att gå runt och känna dig mindre trött. Få en liten köksö för att göra livet enklare.

Stugorna på ön

Köksöen tycker många inte är något som är idealiskt för ett litet kök. De antar att eftersom det tar upp hela utrymmet i mitten, skulle du ha mycket begränsat utrymme att gå runt. Det är inte så att du skulle se att det finns många saker som spelar en viktig roll för att göra detta utrymme mysigt och bekvämt. Köksön är utrustad med många olika lagringsalternativ och detta skulle säkerställa att du kan spara utrymme i köket med hjälp av dessa öar.

Att välja rätt storlek på den lilla köksön

I en liten kökövärld kan man inte säga att en storlek passar alla. Vissa kök kan ha mindre dimension än de flesta andra, så du måste se till att inte hålla dig till något standard. Markera utrymmet i köket som du enkelt kan släppa när du får en köksö. Det är här där du placerar en låda. För en dag kan du försöka röra dig utan att slå bort lådorna. Detta skulle ge dig en bättre uppskattning av vilket utrymme du skulle behöva släppa.

Valet av detta är mindre komplicerat än vad vi kan se, och det bör därför rekommenderas att du går vidare och tittar på några av olika kökönsidéer och väljer en som passar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*