20 charmiga tegelstenar för tegelstenar

uteplatser som avgår hemifrån | Brick Steps Design Ideas -Remodel www.ColdwellBankerAtlanta.com/Christi.Caldwell

Om du undrar att lägga in nytt golv i din terrass eller trädgård är tegel vanligtvis ett bra alternativ. Den är otroligt robust, går aldrig i fördel och verkar trevlig när som helst på året. Det finns en mängd olika mönster av tegelterrassstilar som du bara kommer att använda, som alla kan erbjuda din terrass ett snyggt och distinkt utseende.

Många är osäkra på vilken typ av mönsterstil som ska användas för hans eller hennes tegelterrass. Med variationen i val på marknaden är det ofta överväldigande att välja den bästa mönsterstilen för tegel uteplats för ditt hem. För att hjälpa dig skapa rätt samtal, här är ett antal ytterligare omtyckt mönster för tegel uteplatser som du bara kommer att fundera på att sätta i.

Running Bond Mönster; mönstret för löpande bindningar är enkla och mångsidiga uteplatser av tegel. Med det här mönstret har du främst växlande rader med tegel i samma position. Så varje rad ligger inom samma position. Detta ger en klassisk look som normalt finns i uteplatser och vägar över hela världen.

Cirkulärt mönster; medan cirkelformade tegelstenar utformar ett antal av de främsta omtyckta, är de förmodligen tillsammans de mest framstående arbetskrävande när det gäller installation. I första hand är dina tegelstenar ordnade i ett mycket cirkulärt mönster som sträcker sig från ett delegerat centralt syfte. Cirkulära tegelstilar lägger till en exakt nivå av sofistikering och klass till alla utomhus.

Korgsvävmönster; tygmönstret består av rutor som består av 2 tegelstenar, men informera dem i alternerande riktningar. Så i en kvadrat kan du ha två tegelstenar som går horisontellt och inom den angränsande kvadratkanten kommer de att gå vertikalt. Detta tegelmönster är visuellt engagerande, ändå ganska enkelt att sätta i.

Sillbeinmönster; med materialmönstret kan du lägga tegelstenarna i diagonala rader med alternerande riktningar så att en sicksack ser ut. Detta skapar en fruktansvärt formell, forntida look som har använts på gator och utanför miljöer i hundratals år.

Det här är helt enkelt fyra av de ytterligare omtyckta terrassmönstren i tegel, men det finns ganska få ytterligare. Du kommer alltid att producera ditt eget mönster eller ändra ett befintligt mönster för att bilda dina drömmar tegelterrass. När du har bestämt vilken rimlig stil du vill välja ska du håna den på papper eller din dator 1: a. Det sista objektet du vill försöka är att ändra ditt sinne när du redan har ordnat dina tegelstenar.

Dessa mönster är alla mångsidiga och kan användas under olika omständigheter. Du bör prova på en liten del för att förstå hur det slutliga utseendet skulle se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*