Att vara uppfinningsrik 🌟 Att veta frĂ„n det första ögonblicket som jag lĂ€gger ögonen pĂ„ detta …

Att vara uppfinningsrik 🌟 Att veta frĂ„n det första ögonblicket som jag lĂ€gger ögonen pĂ„ den hĂ€r toppen av antik fransk kyrklig kandelabra vad man ska bli av det #athome #hemma # mĂ€ssing # mĂ€ssing #ljusstake #flerarmad #antiques #antikt #window_sill # fönstersmyg # spröjs #sekelskifte #kök # köksljus # lantkök #inredning #interiordesign # Ă„tervinning # Ă„tervinning #romantiskt #ljusljus #oneofakind # dagligt # instainterior

Köket Àr en plats i ett hus dÀr en kvinna tillbringar maximal tid medan hon Àr i huset. SÄ det borde vara ett bekvÀmt stÀlle att laga mat och Àta. En plats full av ljus och frisk luft, men ÀndÄ om ditt kök Àr belÀget i en sÄdan riktning dÀr naturligt ljus Àr tillgÀngligt mindre kan du ha stor konstgjord belysning i köket för att förbÀttra utseendet och synligheten medan du Àr dÀr. Om du planerar om ditt köksomrÄde bör du planera och undersöka i förvÀg för att ha rÀtt montering av kökljus för att fÄ effekter ordentligt som tÀnkt.

NÄgra frÄgor som mÄste besvaras innan vÀl för att ha ett perfekt kökljussystem i ditt hus för att göra platsen bekvÀm och livlig att laga mat.

  • StĂ€ll in en budget - Du mĂ„ste bestĂ€mma hur mycket du Ă€r villig att spendera. Budgeten inkluderar alla lampor, ledningar, strömbrytare, nyanser och glödlampor som kommer att krĂ€vas medan du slutför hela processen
  • NĂ€sta frĂ„ga Ă€r en plan för köksomrĂ„det dĂ€r du behöver blanda belysningen med de arkitektoniska och dekorativa artiklar som finns i omrĂ„det. En detaljerad plan eller layout kommer att vara till hjĂ€lp för att förstĂ„ belysningsbehovet.
  • Om du har en begrĂ€nsad budget och inte vill spendera mycket pĂ„ dyra lampor kan du ha en serie eller en panel i mitten av köket
  • Kontrollera tillgĂ€ngligt utrymme i köket som kommer att vara till hjĂ€lp för att bestĂ€mma mĂ€ngden ljus som krĂ€vs och i vilket omrĂ„de. Kontrollera de aktiviteter och omrĂ„den dĂ€r det Ă€r stort rusa att göra det omrĂ„det fullt av ljus.

Typ av kökbelysning:

Du mÄste förstÄ att belysningsplan f kök Àr annorlunda Àn plan för ljus i nÄgot annat rum. En enda ljuskÀlla rÀcker inte i köket, sÄ att ljus i köket inte bara Àr för estetiskt ÀndamÄl utan ocksÄ pÄ grund av deras funktionalitet. En mÀngd olika ljus finns pÄ marknaden som LED-lampor som med mindre ström ger extra ljusstyrka i rummet pÄ grund av extra ljusskikt i det.

Chore Lighting: Det Àr en praktisk typ av ljus som hjÀlper till att tillhandahÄlla tillrÀckligt med ljus i köket som Àr till hjÀlp i kÀrnuppgifter som att hugga och klippa perfekt. De flesta av olyckorna intrÀffar pÄ grund av brist pÄ ljus i köket. Mindre ljus kan anstrÀnga ögonen ocksÄ.

Indirekta lampor: Det hjÀlper till att ge en behaglig glöd i köket. Det hjÀlper till att mjuka skuggor i köket.

SÄ du mÄste förstÄ om olika typer av ljus som finns pÄ marknaden och deras betydelse och anvÀndning i ditt kök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*