boho stash-busting filt – Inspiration

boho stash-busting filt – Inspiration # Födelsegardiner

Virka är en process för att tillverka ett tyg genom att låsa upp garn eller trådar med hjälp av virknålen. Och denna process används för att tillverka de franska stil virkade gardinerna. Virkegardiner är inte lika gammaldags men de är faktiskt en ny och unik idé. Virkegardiner kan vara ett bra modeuttalande för hushållet. Virkegardiner tillverkas med garn och virknålar. Dessa kan göras hemma med viss mängd färdigheter men det finns många olika typer av virkade gardiner som gör att dina fönster ser snygga ut.

Vissa varianter av virkade gardiner

Som tidigare nämnts kan du skapa dina egna virkningsgardiner eller välja dina snygga mönster och handla efter det. Därför är här några virkade gardinmönster som är enkla men ändå eleganta och som kan göras hemma eller kan köpas också. Först i vår lista är Openwork Crochet Curtain Pattern som har ett öppet spetsstygn och stickning. Denna typ kan passa bra i dina köksfönster. Nästa på listan är Daisy Crochet valance Mönster som vanligtvis är en halv gardin som täcker en del av fönstret men ändå ser snygg ut på fönstret. Sedan i listan har vi bomullsblockgardin som är gjorda av bomullstyg och de grafiska fyrkantiga designen på gardinerna ser enhetliga ut med fönstret och ger en annan unik look till tittaren och ger en fantastisk atmosfär i rummet. Nästa mönster är lika enkelt som namnet som är enkla virkade gardiner. I detta mönster är stickningen av virkning förenklad med transparent nätdesign. Detta är en bra design att förbereda hemma.

Nästa mönster med virkningsgardiner är Plan Virkgardiner som är en bra design för köket, speciellt eftersom det är tillverkat av återvunnen plast och detaljeringen i dess design ser mycket bra ut på köksfönstren. Ett annat alternativ på denna lista är de virkade gardinens gardiner som har enkel och elegant stil. Det är hand stickade och sömda kedjor som flyter löst på fönstret ser bra ut.

Därefter kommer Filet-virkningsventilen, som är ytterligare en halv gardinstil med detaljerad designad på tyget med hjälp av virkning. Denna halvstora gardin lämnar ett intryckstecken och stylingen talar för sig själv. Vi har pratat om hela detta moderna designmönster men nästa upp finns en vintage virka cafégardiner. Som namnet antyder är denna gardin inspirerad av gamla tiders kafégardiner som brukade vara gjorda av bomull med hand och enkla men ändå så effektiva och användbara och det är det som gör detta gardinmönster att sticker ut. Nästa på vår lista är en mycket unik filtbollar virkad gardin som har en grundläggad virkning på toppen men hängande garntråd och ullbollar som sys fast på trådarna gör att det ser annorlunda ut.

Så det här handlar om olika virkade gardiner som finns i olika mönster som kan vara mycket snygga och enkla samt att göra den redo hemma. Denna franska styling dekor är en klassisk skapelse för varje fönster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*