Bygger en platsbyggd soffa till våran altan.   Har gjort en egen ritning och by…

Bygger en platsbyggd soffa till våran altan. Har gjort en egen ritning och bygger efter den som jag tror blir bra.

När du behöver rensa din trädgård kommer du aldrig att göra det fel med områdeslagringsbänkar. Lådor för förvaring av saker som du inte för närvarande misshandlade blev närvarande i varje familjs liv. När du har undersökt ditt hus kan du se lådor för ditt barns leksaker, du anställer dem själv för att lagra dina hantverkstillbehör, och när du väl kommer in i rummet finns de på dina diskar som matbehållare.

Dessa uteplatsförvaringslådor har faktiskt hjälpt DE röra in i huset, för närvarande är det snyggt, organiserat, och allt är på sin egen plats för att skapa det lättare att söka efter dem för användning. Flyttar du utanför, kan du säga stadigt till din trädgård? Om lösningen inte är någon, är det dags att tillfredsställa lagringsbänkarna i området.

Det finns otaliga saker utanför huset som kräver korrekt förvaring inte bara för att hålla din trädgård snygg men samtidigt för att skapa din trädgård en säker plats för ditt husdjur eller dina ungar. Saker som trädgårdsredskap, din fästmans hantverk och elverktyg, hosepipen, gödselmedel, dina ungar spelar saker och poolinstrumentalitet måste tvingas hålla fast vid korrekta platser som ett resultat av brunn, de är ögonskickade och eftersom du gör behöver inte någon, själv stängd för att röra dig över dem av misstag.

När det handlar om att organisera de frågor som jag till och med har nämnt tidigare kommer du att använda ett externt skjul, men det är, skulle du placera din poolinstrumentalitet i samband med din fästmans hantverksverktyg? På eftertanken finns det garaget, men skulle du till och med överväga att förvara ditt barns leksaker på en överlägsen plats där han eller hon eventuellt kommer att slås ur det blå med fallande föremål?

Skjulet tar upp ett mycket större område och inte alla verkar bli välsignade med större fältområden, den enda upplösning som finns kvar för den trädgårdsmudlingen du har försökt ta är lagringsbänkar för området och därför är orsakerna:

  • Dessa bänkar är tillräckliga för att bära trädgårdsverktyg, tränare för husdjurstransport, poolinstrumentalitet, din unga trädgårdsleksaker, picknickmaterial, trädgårdsmaterial och bekräftande även den hospipan. I själva verket når du inte för att lagra alla i en låda som ett resultat av detta besegrar syftet med att organisera. Det du gör är att få en låda för trädgården och en låda för dina barns leksaker utomhus.
  • Uteplats lagringsbänkar finns tillgängliga stilar som kan komplettera planeringen av ditt område och / eller trädgård så att de blandas in i det omgivande och även om det kallas en bänk i området, som hindrar dig från att flytta en möbel till mitten av din trädgård var de än utsätts för elementen: sol, vind, regn, snö?

Bygg nu dina områden för lagringsbänkar som är bekväma, du får sittdynor annars kan du släppa loss möjligheten att skapa en själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*