Denna handgjorda eldstad kommer att hålla dig varm och smakrik under kalla nätter. theowne …

Denna handgjorda eldstad kommer att hålla dig varm och smakrik under kalla nätter. theownerbuilderne …

Det är möjligt att göra en uteplats med betong men särskild uppmärksamhet krävs för att komma på något som ser glamoröst ut. Därför kan du göra din uteplats ser glamorös ut genom att måla den, men lämpliga försiktighetsåtgärder måste vidtas för att förhindra att det ser ut. Dessa uteplatsidéer hjälper dig att komma på något underbart.

  • Bestäm fuktinnehållet i betongen på uteplatsen

Du måste se till att färg kommer att följa typen av betong på uteplatsen; kom ihåg att för mycket fukt på betonguteplatsen inte rekommenderas.

Ta bort alla möbler, krukor, växter, dekorationer och leksaker så att du kan rengöra uteplatsytan utan problem. Dra ut alla gräs, vinstockar, rötter eller mossor som har vuxit ut på uteplatsen. Du kan bekvämt göra detta med en högtryckstvätt eller bara händer. Rengör sprickorna i betongytan och reparera dem sedan genom att bli av med sprickorna med fina sandpapper eller relevanta fyllmedel. Låt de fyllda sprickorna torka innan du rengör hela uteplatsen ordentligt.

  • Välj relevant färg

Du rekommenderas att välja betongfärger som innehåller vattentäta funktioner och tätningsmedel; du kan också välja antingen vattenbaserad, olja- eller latexfärg designad för uteplatser eller murfärger med epoxier och mörkar. Välj relevant färg och du kan basera ditt val på den yttre inredningen i ditt hem.

  • Måla betonguteplatsen

Applicera primern och låt den torka, börja med att måla runt uteplatsens kanter, välj sedan en startpunkt och applicera ditt första skikt jämnt och låt det torka. Applicera nödvändiga lager och låt färgen torka helt. Med dessa uteplatsidéer kommer du att kunna göra en intressant bit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*