Designerns fantastiska sommarhus på Gotland

Foto Erik Lefvander, styling Annaleena Leino Karlsson. Barnens sovrum i en gotländsk sommarstuga i plywood. Stugan är ritat av Taf Studios Gabriella Gustafson.

Om du köper en trevlig möbler och tillbehör till ditt barns sovrum har du utan tvekan en detaljerad information om de mest omtyckta nya varorna som slår i tidningskioskerna, föräldrar om tabloider och dekorerar tidningar. Du kommer att känna dig maktlös med mängden av barns varor för sovrumsmycken som erbjuds idag. Föräldraskap och dekorering av media är mättat med annonser, kampanjer och favoritkändisartiklar. Således väljer man dock vilken artikel av möbler och tillbehörsområde som passar ditt barn?

Vi kan hjälpa! Vi har granskat kunskaperna om de olika sortersvarorna för barnens sovrum som prövas i nyheterna, föräldratidningar, prydnadsbloggar och alternativa mediaalternativ för att ge dig den här listan över de mest effektiva barnens sovrumsdekorationsvaror inom rubrikerna idag:

Uma Pink Crystal Tall Lamp av Maura Daniel - Presenterad av Extreme Makeover Home Edition, denna lampa är avsedd och sydd i handen i Maura Daniel Studio i LA. Dessa enheter för belysningsarmaturer skapade med sulan de allra bästa kvalitetsdelarna, utnyttjar vackra stilar och oklanderlig färdighet. Specialanpassad speciellt för dig vid beställning.

Sport i själva verket handmålade väggbokstäver - Detta sortiment av hängande bokstäver från designer presenterades av Bridge Street Discount Deal TV och områdesenhet, den allra bästa kvalitet, mest originella, specialmålade träbokstäver där ute! Dessa väggbokstäver är trevliga för spädbarn, barn, duschgåvor, födelsedagspresenter, barnkammare och mer. Alla saker områdesenhet målade för hand, de använder inte stencils, projektorer eller någon form av klistermärke eller lim på dekaler. Enheten för bokstäver målad och glaserad på framsidan och målad på baksidan. Brevdesignern använder alla högkvalitativa färger och var och en av bokstäverna som är förseglade med en giftfri, icke-gulninglack för att bekräfta att bokstäverna håller i flera år att komma tillbaka.

Yttre rymdslampa av Art fyra barn - Presenterad av gestation & Newborn Magazine, Lamps4Kids områdesenhet som erbjuds i två mönster och fyra storlekar med sjuttio val av konstskugga. Med linneskugga och metallunderlag ger dessa spektakulära lampor den sista handen till ett utrymme med antingen uppdrag eller accentbelysning. En annan trevlig funktion - skapad inom U.S.A.

Mermaid Performance Mural Banner av Oopsy flower - modern, optimistisk och fascinerande, denna design presenterades i Chicago Parent Magazine och är älskad av både folk och barn. Denna dukskopia rengörs väl med en mjuk, torr trasa. Canvas Wall Murals går ihop med prydnadsspikar och grommets i fyra hörn för enkel hängning. Uppgifter om skaparen bifogas varje bit och lite av försäljningen ges till nationella barns välgörenhetsorganisationer. Det spelar ingen roll vad du väljer, leta bara efter något som är rätt för din lilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*