East Urban Home Background Purple Area Rug | Wayfair

East Urban Home Background Purple Area Rug Rug Storlek: Rektangel 4 'x 6'

Överväger du att lägga till ett rosa mattta i ditt heminredning? Du kanske tänker puttrosa utrymmen i din dotters rum eller rumpusrum. Eller kanske du längtar efter ett rosa utrymme att använda i ditt eget rum, vilarum eller kanske lounge.

Vad de flesta inte inser när de tänker shoppa efter rosa mattan är att det bokstavligen finns många olika typer av stilar och mönster att ta sig till från i nästan lika många uppnåeliga påminnelserosa som du kan föreställa dig. Visst, rosa möbler kan helt enkelt vara en ljusrosa parallellogram och om det är det du längtar efter så borde du inte ha något krångel att hitta det och du kan vara säker på att du har skapat ett anständigt alternativ. Förutom för andra som kan tveka att ta med så vågiga möbler in i sitt hem, finns det massor av dämpade val från det att ta sig till. Du märker helt enkelt rosa blommor som kan blandas med de nuvarande färgerna i din lounge, sovrum eller kök. Flera rosa mattor har vitt, solbrunt, pastellgult eller kanske svarta och grå fält prydda med rosa blommor. Flera alternativ har en spridning av stilar som börjar från prickar och konturer till alla eller alla sorter av andra geometriska mönster.

Så var försiktig när du känner att du glider in i det vanliga misstaget att tänka att rosa mattor är inget riktigt ljusrosa rektanglar. Sådana mattor är fina och kommer okej att tjäna dina dekorationsbehov, men det är nödvändigt att erkänna att det finns massor mycket ute på marknaden att bosätta sig på. Kontrollera att du tittar på alternativen 1: a för att bekräfta att du bara märker den fruktansvärda modet och färgen på rosa utrymme inredning som bäst passar i ditt hem.

Människor använder rymdsmattor för flera helt olika funktioner. Låt oss titta på några av de olika aspekterna av rymdsmattorna.

1] Storlek. De främsta i stilstorlekar är 5 × 7, 8 × 10 och 10 × 12 för rum i traditionell storlek och 2 × 3 eller 2 × 4 för kök. Men flera tillverkare kan anpassa storlek en för dig. Kom bara ihåg att priset är betydligt högre för en specialanpassad möbler än för en förgjord.

2] handgjord eller maskin skapad. Variationerna i kvalitet kommer att vara avgörande, men så är värdet. I grund och botten innehåller handgjorda rymdmattor en massa krångliga mönster och stil, och därför är stabiliteten hos dem ibland överlägsen för en maskin som skapats.

3] Design. Vilken form av mönster vill man ha? Klassen kan hålla sig identisk trots vilken form av mönster du bestämmer dig för. Välj därför en sak du gillar.

4] Rand eller inget frans. Alla förnuftiga mattor är absoluta för att skydda sidorna från att försvinna och springa, men vissa kan ha fransar på sidorna medan andra inte kommer att göra det. Detta är ofta tydligt en fråga om icke-offentliga preferenser men ha i åtanke att kantade mattor ibland eskorterar en ganska högre tagg. Detta är ofta mycket sant om utseendet på omkretsen är slingrande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*