Få det att fungera: 9 smarta designlösningar för smala kökskök

Få det att fungera: Smarta designlösningar för smala kökskök öppnar kubar ovanför skåpen för att sticka kokböcker och sällan använda apparater.

Det finns tre huvudområden att överväga när man väl tänker på välmående stil för små kök. De är trots allt belysning, apparater och sist men inte minst förvaring. Den mest uppfattningen är att mindre kök kan vara svåra att utforma för, men om du gör rätt saker de kommer att märka kommer du att kunna få några trevliga resultat.

Till att börja med det rådde av flera små rum husägare att dessa huvudområden borde kontrolleras noggrant. Om du försöker förbättra utrymmet måste du mycket börja verka på ett antal lagringsalternativ du har, analysera de enklaste belysningsbesluten och ta hänsyn till mindre rumsapparater som tvättmaskin och islåda. Låt oss titta på några kökskonstruktioner.

För att verkligen producera ett litet lågt rum måste du vara konstnärlig i din tankemetod. Följande tips är utformade för att hjälpa dig att upptäcka de enklaste och bäst lämpade sätten för dig att inducera det rum du vill ha.

Försök att producera en hylla eller "ö" i mitten av rummet. Detta kan erbjuda dig inte bara ett utmärkt utrymme för lagring, men är dessutom helt enkelt tillgängligt trots vart du än är i rummet och vissa kökskonstruktioner.

Förbättra din lagring genom att tänka på vad som kallas en kökrumstil. Det är ofta var dina apparater och skåp står bredvid varandra.

Prova belysning för misshandel för att få illusionen av extra utrymme. Detta kan göras genom att fästa en lätt vikt under alla diskar eller skåp du har. Med rätt belysning för din rymdstil kommer du att kunna skapa ditt rum se större ut än vad det är. Genom att behandla djupare räknare kommer du att märka att du helt enkelt områdesenhet som kan få en hel del av dina elektriska apparater utrustade mycket enkelt. Inte bara att det dock hjälper dig genom att ge extra utrymme för dig att göra middagar och alternativa rum baserade mestadels aktiviteter.

Se till att du får en stor diskbänk till ditt rum. Detta beror ofta på att det kommer att spara mycket areal när det handlar om tvätt och torkning av dina rätter. Tänkte om dess samtidigt tänkta att vara associerad examen totalt sett mycket förnuftigt svar än att ha en mindre diskbänk.

På dagens spets kommer du innan långt tillbaka att förstå att majoriteten kök för den typiska personområdet enhet ganska lite. När du ser några fackmagasiner eller portföljer av kök känner du dig skjuten.

Faktum är att om du får någon som är smart att göra och kommer med ett modernt försöksrum skulle du märka att inte bara ditt rum kommer att se bra ut. Det kommer att matcha nästan något du kommer att märka i någon fancy broschyr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*