Fåglar väggdekaler

Dessa applikationer är så härliga! Med vackra realistiska och bedårande fåglar i olika stadier av att sjunga till varandra, kela som kärleksfåglar eller bara posera vackra, är dessa väggdekaler förankrade av attraktiva grenar som kan ordnas tillsammans. Varje förpackning innehåller ett 19-x x 27-in ark och levereras med 15 stycken totalt.

Det tar ofta än inte lång tid att bli utbränd på en specifik skuggningsplan eller stil i ett rum. Vanligtvis efter ett par år kommer du att känna att det är den perfekta möjligheten för en förändring. Vara det som det kan, att måla hela rummet kan vara en orimlig och tråkig ockupation! En annan tanke är att smycka dina väggar med hantverket, oavsett om du väljer kompositioner, meddelanden och fotograferar dukar av vägghantverkets wallsticker. Dessa utsmyckningar har från sent utvecklats i allestädes närhet som ett livligt och luddigt tillvägagångssätt för att grana upp ett rum och ge det en infusion av identitet.

  1. Barnväggklistermärken

Att smycka ett barns rum med hantverk i väggar är inte något nytt - det har varit utbrett under en betydande tid. Barn älskar lysande bilder av varelser och karaktärer från deras mest älskade tv-program. Ett roligt klistermärke för väggen är en linjal-klistermärke, som kan kvantifiera höjden på ett tyke genom åren.

  1. Anpassade klistermärken:

Anpassade klistermärken för väggutförande fungerar beundransvärt i ett barns rum eller på deras entré på rummet. Anpassa ett klistermärke med deras namn i en stil som de gillar.

  1. Trädklistermärken:

Träd och blad är massivt framträdande på tapeter, i alla fall kan detta ofta vara lite upptaget. Ett val är att ha ett par trädvägg hantverk klistermärken. Välj trädarbetet för loungen för en idag, men vanligtvis stil

  1. Omgivande klistermärken:

Skissera din soffa, skorsten eller säng med hjälp av en avancerad väggbytesplan. Väggframställning wallsticker kan också användas för att fransa väggarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*