Fantastiska små promenader i garderobsidéer

Fantastiska små promenader i garderobsidéer

I händelse av att du har ett modernt inredda hem kan du behöva införliva några vita hyllor för att visa dina samlarobjekt på. Den banbrytande planen i dagens öppna, levande och äta territorier avslutas till största delen med mycket ljus som sammanfogats i konturen. Rummen har fantastiska fönster och avdelarna är målade vita hyllor. Det rack som du kan lägga till avdelarna skulle blandas i händelse av att det också målades i vitt.

Genom att blanda hyllorna på det skulle sakerna som visades på dem bli mer påstådda

Detta skulle vara ett anständigt tillvägagångssätt för att flagga dina onormala bitar av modell eller en livlig dockansamling. Du kan också lägga till rackstöd för att koordinera det vita också. En stor del av delarna av enheterna är i metall så att de skulle vara allt annat än svåra att måla för att vara vita. De vita stativstyckena skulle också vara anständiga att använda i ett nationellt utformat rum där de informella logistikstyckena dessutom är i den vita konfigurationen.

Sängkläder och koordinerande draperier

Inklusive vita hyllor som följer samma skuggningskontur gör rummet mer planerat och drar ut skuggan på sängkläderna. Detta skulle göra en delikat och ladylike look om sängkläderna och draperierna var rosa skuggning. Genom att använda lite kreativ förmåga kan du ha massor av kul att förbättra rumets stillayout genom att lägga in några organiserande rackstycken i det. Ett mycket stilfullt rum är ständigt anständigt att investera energi i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*