GĂ€st sovrum inredning under jul 🎄✹ tid! #christmasdecor #bedroomdecor …

GĂ€st sovrum inredning under jul 🎄✹ tid! #christmasdecor #bedroomdecor #christmastree #bedroomatchristmas

Din kammare borde vara ett omrÄde som Äterspeglar din personliga stil och ett omrÄde som du helt enkelt kan kÀnna dig bekvÀm i. Det kvadratiska mÄtten olika sÀtt att öka ditt personliga omrÄde under kvadratmÄttet ett antal tips du kommer att integrera i dina dekorationsidéer för sovrum.

 1. FörstÄ din nödvÀndiga koncentration i ditt sovrum

VÀlj en viss utstrÀckning i ditt sovrum innan du inleder din stilmetod. Vanligtvis kan en av var och en av vÀggarna vara en förnuftig plats att börja med. AnvÀnd denna vÀgg för att dekorera vÀljer ett acceptabelt tema. Du kommer att bygga anvÀndning av en mÄlning, texturfÀrg eller ett hÀngande material.

 1. Möbler till ditt rum

Börja med den typ av sÀng som du helt enkelt gillar med dekorera idéer för kammaren. Det finns mÄnga olika val pÄ marknaden och din sÀng borde matcha det tema du har valt. NÀr sÀngen vÀl Àr en gÄng mÄste du tÀnka pÄ en panel som matchar sÀngen. NÀr du vÀl har valt rÀtt sÀng och den Àr placerad i omrÄdet kommer du att specialisera dig i olika möbler som aspektbord eller en byrÄ. TÀnk pÄ det omrÄde du har fÄtt ta hÀnsyn till eftersom du inte behöver utrymmet för att kÀnna dig överfull.

 1. VÀlj fÀrger för dina vÀggar och dekorationer

VÀlj en fÀrg som kommer att förbÀttra ditt rum, om din kammare inte fÄr massor av naturlig lÀtt vikt mÄste du bestÀmma dig för en lÀtt fÀrg. Ditt fÀrgschema borde spela in tillsammans med ditt möbel. Om du vill bestÀmma dig för en fÀrg för att framstÀlla ett meddelande hÀr Àr nÄgra betydelser bakom fÀrgerna:

 • BlĂ„tt - representerar lugn och ro
 • Rosa - representerar glĂ€dje och romantik
 • Orange representerar energi
 • Gul representerar kunskap
 • Grönt representerar hopp
 • Lila - representerar religion

Du kan placera en mÄlning eller en vÀggmÄlning pÄ vÀggen sÄ lÀnge eftersom den binder in i det fÀrgtema du har valt. Kontrollera att hÀngningen stÄr i proportion till utrymmet.

 1. Att vÀlja rÀtt linne och gardiner

Se till att ditt linne kan passa det ultimata resultatet av dina dekorationsidéer till sovrummet. Vitt Àr den sÀkraste fÀrgen att vÀlja pÄ eftersom den kan spela in med vilket fÀrgschema du har gÄtt med. Du kanske mÄste variera dina kammarfÀrger runt en bagatell med varje sÀsong. VÀlj mönster som du helt enkelt gillar, om du vÀljer sÀngÀcken med ett blommönster kommer du att förbÀttra din kammare genom att tÀcka dina lampskÀrmar i samma material.

 1. Finputsning

NÀr alla dina delar Àr pÄ plats mÄste du fylla i utrymmet med ett trevligt golvskydd vid foten av sÀngen. Om du har ett enormt utrymme för att ljusa bygga anvÀndning av ornament och vaser eller kanske speglar pÄ vÀggen för att bilda utrymmet verkar mysigt. Om du lÀgger till personliga detaljer som en av dina favoritbilder pÄ din sÀngstativ, kommer din kammare att kÀnna den lilla extra speciella. Fira nÀr du dekorerar ditt omrÄde och bygg en budget och fortsÀtt med det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*