God morgon! Här kommer ett bra tips på hur du enkelt kan få IKEA Pax garderob…

God morgon! Här kommer ett bra tips på hur du enkelt kan få IKEA Pax garderober att se platsbyggda ut, dessutom inmålade i samma färg som väggen, prisvärt alternativ till platsbyggt 👍🏻😃 . . Bilden kommer från en artikel som ”Apartment therapy” skrivit. . #sovrum #fineinteriors #garderob

Sovrum är ett av de viktigaste rummen i ett hem. Detta är utrymmet där du skulle spendera en god tid på att sova. Som vi alla vet att bättre sömn har vi den bättre dagen vi skulle ha. Det är där sovrumsfärgen också kommer in i bilden. Beroende på färgen på ditt sovrum skulle du kunna få en lugn och varierande upplevelse kontra en skrämmande och dålig upplevelse. Ibland är det tragiskt att vi slutar ge fel färger till det viktigaste rummet i huset, vilket leder till förakt för den som sover i det rummet.

Att välja rätt sovrumsfärg

Som vi har känt sedan länge nu att färgerna runt oss påverkar stämningen. Det är många som vill vara oeniga om detta, men detta är inte ett faktum som består. Människor påverkas av färgen runt dem och det är här de måste se till att välja rätt sovrumsfärg. När du väljer färg är det några saker som du bör tänka på. Det första är vilken din favoritfärg är. När du har bestämt dig för det, tänk på vad den här färgen får dig att känna. Om den här färgen hjälper till att lugna dig, är det den färgen du behöver. Men om den färg du har gör dig aktiv bör du kanske undvika den här typen av färg helt.

Färgidéerna för ditt sovrum

Vi har hittills pratat om hur du håller sovrummet lugnt och bekvämt. Det finns en vridningssida till detta. Sovrum är också platsen där människor har sex och av den anledningen måste du också väga in denna faktor. Du måste se hur viktig passion är för dig. Om det är mycket viktigt bör du titta på att ge den en färg som får dig passion. Detta skulle då antagligen krydda ditt sexliv och i sin tur lugna ner dig. Som vi sa är detta ett tvåkantigt svärd. Så avgör vad du behöver innan du bestämmer dig för färgen.

Den andra viktigaste faktorn är belysningen i rummet, många människor får färger och sedan skulle de se annorlunda ut under dagsljuset så det är viktigt att du tittar på hela bilden innan du går vidare och väljer färg. En bättre färg skulle vara en där du ser en ljusare nyans i ljus. Så prova färgerna åtminstone i färgrutor innan du bestämmer dig för en färg. Detta är extremt användbar åtgärd som du kan vidta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*