Hängande hyllor / Uppsättning av 2 stora hyllor / flytande hyllor / svänghyllor

FJÄRDE JULISALE! 40% RABATT 200 $ använd kod GIFT40 || Kl. 21.00 PST (ENDAST I DAG) 20% Storewide Sale användningskod HAPPY4TH (slutar söndag) Listningen är för 2 (Två) Hängande hyllor Dessa hängande trähyllor är precis vad du behöver om du letar efter den perfekta touch av minimalistisk inredning. Dessa hyllor kan anpassas för ditt hem i valfri träfinish eller färg. Hängda med sladd, de är enkla, moderna och praktiska. Den justerbara sladdfunktionen gör att du kan hänga och jämna i önskad höjd.

I den aktuella eran ökar befolkningen snabbt och boendeplanen blir kort på grund av tätheten i områden. Så det är nödvändigt att känna till de idéer som hjälper folket att använda reservområdena i deras vanliga liv. Dessutom hjälper vägglagringen de små rummen att känna sig som en stor. Så om du bor i ett litet område kan du anta dessa enkla idéer för att göra ditt rum stort. Några enkla men intressanta idéer för vägglagring är:

  • Väggställ: Väggställ är vanliga stativer som är lätta att montera i väggen. På dessa wallas kan du hålla många små eller stora saker beroende på dess storlek. Dessa rack kan designas av olika råmaterial som metall, järn, trä etc. Du kan hålla lättare och tyngre saker i dessa rack.
  • lådor: Lådorna är enkla men ändå fantastiska idéer att använda väggutrymmet. Inte bara i köket, utan du kan också använda denna unika idé i sovrummet. Lådans storlek och djup kan variera beroende på tillgängligt utrymme och krav för det specifika målet.
  • Hörnväggshyllor: För att utnyttja hörnsidan av rummet står dessa hyllor fantastiska. Dessa hyllor gör ditt rum inte bara attraktivt utan också underlättar med utrymme. Du kan ge rund, fyrkantig eller triangelform på framsidan av dessa hyllor. Du kan också använda dessa hyllor i utställningslisten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*