#HomeDecor

#HomeDecor

Din kammare borde vara ett område som återspeglar din personliga stil och ett område som du helt enkelt kan känna dig bekväm i. Det kvadratiska måtten olika sätt att öka ditt personliga område under kvadratmåttet ett antal tips du kommer att integrera i dina dekorationsidéer för sovrum.

 1. Förstå din nödvändiga koncentration i ditt sovrum

Välj en viss utsträckning i ditt sovrum innan du inleder din stilmetod. Vanligtvis kan en av var och en av väggarna vara en förnuftig plats att börja med. Använd denna vägg för att dekorera väljer ett acceptabelt tema. Du kommer att bygga användning av en målning, texturfärg eller ett hängande material.

 1. Möbler till ditt rum

Börja med den typ av säng som du helt enkelt gillar med dekorera idéer för kammaren. Det finns många olika val på marknaden och din säng borde matcha det tema du har valt. När sängen väl är en gång måste du tänka på en panel som matchar sängen. När du väl har valt rätt säng och den är placerad i området kommer du att specialisera dig i olika möbler som aspektbord eller en byrå. Tänk på det område du har fått ta hänsyn till eftersom du inte behöver utrymmet för att känna dig överfull.

 1. Välj färger för dina väggar och dekorationer

Välj en färg som kommer att förbättra ditt rum, om din kammare inte får massor av naturlig lätt vikt måste du bestämma dig för en lätt färg. Ditt färgschema borde spela in tillsammans med ditt möbel. Om du vill bestämma dig för en färg för att framställa ett meddelande här är några betydelser bakom färgerna:

 • Blått - representerar lugn och ro
 • Rosa - representerar glädje och romantik
 • Orange representerar energi
 • Gul representerar kunskap
 • Grönt representerar hopp
 • Lila - representerar religion

Du kan placera en målning eller en väggmålning på väggen så länge eftersom den binder in i det färgtema du har valt. Kontrollera att hängningen står i proportion till utrymmet.

 1. Att välja rätt linne och gardiner

Se till att ditt linne kan passa det ultimata resultatet av dina dekorationsidéer till sovrummet. Vitt är den säkraste färgen att välja på eftersom den kan spela in med vilket färgschema du har gått med. Du kanske måste variera dina kammarfärger runt en bagatell med varje säsong. Välj mönster som du helt enkelt gillar, om du väljer sängäcken med ett blommönster kommer du att förbättra din kammare genom att täcka dina lampskärmar i samma material.

 1. Finputsning

När alla dina delar är på plats måste du fylla i utrymmet med ett trevligt golvskydd vid foten av sängen. Om du har ett enormt utrymme för att ljusa bygga användning av ornament och vaser eller kanske speglar på väggen för att bilda utrymmet verkar mysigt. Om du lägger till personliga detaljer som en av dina favoritbilder på din sängstativ, kommer din kammare att känna den lilla extra speciella. Fira när du dekorerar ditt område och bygg en budget och fortsätt med det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*