Ikea ’Vittsjö’ shelf @klintdrupp

Ikea ’Vittsjö’ shelf @klintdrupp

Ditt val av matmöbler är mycket viktigt. Deras märke och skugga kan göra mycket för att skapa ett uttalande för din matplats. Vet du dock vad som kan göra uttalandet ännu kraftfullare? Genom att öka det med matchande nyanser och färger! Färgtrender blir mycket populära i heminredningen idag, och mycket riktigt - ditt val av färger, kompletterar ditt val av möbler, kan göra mycket för att skapa rätt atmosfär i matsalen för att uppmuntra till lycklig matdelning och bra samtal. Med rätt färgkombinationer kommer dina möbler, oavsett om det är dina köksbord, matbord eller porslinskåp, att hjälpa dina gäster att känna sig helt bekväma i miljön. Du bör titta på de olika matrumsfärgerna.

Färg är en mycket avgörande faktor när det gäller att dekorera matsalen. Varför? Detta är rummet där alla möts för att äta - inte bara din familj, utan också dina inbjudna gäster. Det är därför viktigt att din matsal utstrålar precis rätt atmosfär för att uppmuntra dem att komma in i ögonblicket och gräva i maten.

De rätta färgkombinationerna måste vara i mjukare nyanser som inte äventyrar energi och livlighet - nyanser måste vara mjuka så att de inte övermannar de livliga färgerna i din mat, men förbättrar dem. Du kan fortfarande lägga streck med ljusa färger, men bara som accenter och aldrig nyckelbitar. Om du inte har något särskilt tema i åtanke är den allmänna tumregeln att alltid använda varma färger, aldrig svala färger. Detta beror på att varma färger gör jobbet med att få människor att känna sig hemma och mysiga och därför locka dem att äta och känna sig bekväma. Röd, apelsiner och gula är några exempel på detta.

Detta betyder dock inte att vissa svalare färger är helt ur bilden. Vissa heminredningstrender idag visar en ökad global påverkan när det gäller färgkombinationer i matsalen. Till exempel skulle ett indiskt eller asiatiskt middagstema bestå av juveltonade färger av rött, lila och grönt. Detta kommer fortfarande att få en kraftfull inverkan på hela utseendet och känslan av din matsal.

Sammanfattningsvis är detta: oavsett vilken färgkombination du bestämmer dig för i matsalsfärger, se till att det passar med det tema du har i åtanke och att det tvingar alla familjemedlemmar eller gäster att stanna i matsalen att äta och ha glatt konversationer. Matsalen är en plats för dig att äta och vara tillsammans, och dina färgval får aldrig hindra någon från att göra det. Välj därför klokt och få rätt färger och nyanser för din matsal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*