Industrikök Loftbar – 170 cm / 5 olika Edison-glödlampor med svarta mässingshållare

Det finns många typer av fixturer till salu, ibland är den enklaste designen också den vackraste. Detta gäller för Industrial Loftbar, ett strejkande sätt att få ljus in i mörkret. Denna stålbalk är handsvetsad och är vacker i en industriell interiör. Industrial Loft Bar kan

Köket är en plats i ett hus där en kvinna tillbringar maximal tid medan hon är i huset. Så det borde vara ett bekvämt ställe att laga mat och äta. En plats full av ljus och frisk luft, men ändå om ditt kök är beläget i en sådan riktning där naturligt ljus är tillgängligt mindre kan du ha stor konstgjord belysning i köket för att förbättra utseendet och synligheten medan du är där. Om du planerar om ditt köksområde bör du planera och undersöka i förväg för att ha rätt montering av kökljus för att få effekter ordentligt som tänkt.

Några frågor som måste besvaras innan väl för att ha ett perfekt kökljussystem i ditt hus för att göra platsen bekväm och livlig att laga mat.

  • Ställ in en budget - Du måste bestämma hur mycket du är villig att spendera. Budgeten inkluderar alla lampor, ledningar, strömbrytare, nyanser och glödlampor som kommer att krävas medan du slutför hela processen
  • Nästa fråga är en plan för köksområdet där du behöver blanda belysningen med de arkitektoniska och dekorativa artiklar som finns i området. En detaljerad plan eller layout kommer att vara till hjälp för att förstå belysningsbehovet.
  • Om du har en begränsad budget och inte vill spendera mycket på dyra lampor kan du ha en serie eller en panel i mitten av köket
  • Kontrollera tillgängligt utrymme i köket som kommer att vara till hjälp för att bestämma mängden ljus som krävs och i vilket område. Kontrollera de aktiviteter och områden där det är stort rusa att göra det området fullt av ljus.

Typ av kökbelysning:

Du måste förstå att belysningsplan f kök är annorlunda än plan för ljus i något annat rum. En enda ljuskälla räcker inte i köket, så att ljus i köket inte bara är för estetiskt ändamål utan också på grund av deras funktionalitet. En mängd olika ljus finns på marknaden som LED-lampor som med mindre ström ger extra ljusstyrka i rummet på grund av extra ljusskikt i det.

Chore Lighting: Det är en praktisk typ av ljus som hjälper till att tillhandahålla tillräckligt med ljus i köket som är till hjälp i kärnuppgifter som att hugga och klippa perfekt. De flesta av olyckorna inträffar på grund av brist på ljus i köket. Mindre ljus kan anstränga ögonen också.

Indirekta lampor: Det hjälper till att ge en behaglig glöd i köket. Det hjälper till att mjuka skuggor i köket.

Så du måste förstå om olika typer av ljus som finns på marknaden och deras betydelse och användning i ditt kök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*