Mårbacka, röllakan med flätade vackra fransar – Nylanders Mattor

Mårbacka, röllakan med flätade vackra fransar – Nylanders Mattor

När det gäller flätade mattor, föreställer de flesta ett asiatiskt tema-matta. Denna typ kallas en orientalisk matta och är ett mycket beundrat val av matta. Det finns ytterligare en typ som kallas flätad matta. Det kanske inte är så känt som den orientaliska typen, men det är ett snyggt och historiskt matta som förtjänar en titt på.

I grund och botten är ett flätat matta ett matta som har skapats genom att fläta remsor av saker tillsammans. De är mycket starka och finns i flera typer av former och färger som passar alla hus. Även om de ofta finns i ett äggformat, ska du inte bli förvånad över att hitta cirkulära, rektangulära eller till och med hjärtbaserade former.

Det har lätt lagt till en touch av elegans till ditt rum. De kan normalt användas på egen hand. Det komplimanger också för andra mattor och mattor, även du kan hänga dem på väggarna.

Det finns i flera former från de mer enkla typerna till blandade färgade mattor, till de mer dynamiska flerskiktade mattorna. Du kommer säkert att hitta ett flätat matta för att passa tillsammans med din smak medan du ser bra ut i ditt hem.

Det har en lång historia som börjar från slutet av 1800-talet. I verkligheten är flätade mattor tillverkade av mindre graciösa resurser som gamla kläder eller tyg. Mattorna användes inte för attraktiva ändamål, utan som ett alternativ för att täcka sina kalla golv och värma sina hem. Moderna flätade mattor är tillverkade av premium bomull och ull och de brukar hålla länge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*