Massoud Zena Hairhide & Leather Wing Chair

Masoud Xena Zebra Print Stol

På 1900-talet förvandlades stol till ryggstol. Denna ryggstol på vingen kommer till ett överkomligt pris. Det är en lätt eller klubbstol med "vingar". Vingstol har ett syfte att stänga in huvudet och ger en komfortzon till kroppen. I forntida höll folk denna vinge bakstol framför eldstäder, där folket skulle sitta. För närvarande använder människor ett vardagsrum, salong och inredning av sovrummet också. Eftersom grundkonstruktionen har förblivit oförändrad.

När de flesta människor tänker på wing back stolen, här är massor av samling back wing stol:

  • Butterfly wing ryggstol: Det är en enkel, traditionell wing back-stol. I dessa typer av ryggstolar med vingar passar många ljusa färger som blått sammet, rent vitt och så vidare. Om din villa formar i fyrkantig cylindrisk form då, kan den användas i din i trädgården i din villa.
  • Platt ryggstol: Detta är i clubby elegans, även om det är en ganska klassisk vingstol, den har fått coola moderna vändningar, som de fyrkantiga vingarna. Du kan använda den för yngre kunder att imponera på dem.
  • Scroll wing back stolen: Folk som kräver mer, Wingback-stol i klassisk stil. Deras närvaro i ditt hus kommer att ge dig, glam kvalitet och vacker profil mot din status såväl som din villa och hus. En härlig design med bra läderstolar som ger dig komfort med din kropp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*