MICROBLADING-TEBORI DEMONSTRATION Eyebrow Institute – YouTube

MICROBLADING-TEBORI DEMONSTRATION Eyebrow Institute – YouTube

Fönsterfönster är fönstren som är byggda för att projicera husets utsida från ytterväggen. Och fönster är tillverkade i många olika stil och mönster och det är därför det är den vanligaste och viktigaste delen av huset. Fönsterfönster kan vara ett helt golv till tak eller fönster i mindre storlek men varje stil och design behöver en bättre design och utformning av gardiner för fönstret. Därför väljs fönsterrutor mycket noggrant för att dekorera. Fönstergardiner finns i stora variationer.

En av många mönster är Barry Dixon designade fönsterrutor som är kända för sin kreativitet och utnyttjande av rymden. Dessa gardiner hängs med en cirkulär stång som passar precis uppe i viken och ut i huvudrummet. Dessa gardiner ger ett alternativ att skapa ett rum i en rumsituation. Ett annat val av design är Walker's Draperies som presenterar fönstret på ett traditionellt sätt med en gesimbehandling som beskriver vikens form. Gardinerna är gjorda så att de skapar en mycket dramatisk arkitektonisk look. Och det ger en stor effekt på fönstret.

En annan bra idé är London-nyanser som är mycket romantiska och sprudlande. Det ger tre separata behandlingar monterade ovanför varje fönster och dessa är tillverkade av linne och kan höjas eller sänkas för ljusstyrning. Dessa gardiner ger en mycket avslappnad blick mot fönstret.

Nästa i vår lista över fönsterrutan är funktionell romersk skugga som är fixerad över toppen av fönstret och precis som i London nyanser, ger denna stil möjlighet att sänka nyanserna eller kan höjas för ljus och integritetskontroll. Men dessa nyanser finns i slående mönster och tyg som lyser.

Nu är det dags för bambuskärmarna för fönstren i hörnet. Bambuskärmar kan också höjas eller sänkas efter behov. Detta kan fås i randiga sidofönsterpaneler på dekorstänger men vissa kan välja att ha fullstängningsgardiner för värme.

Ballongventiler är också ett bra val och med rätt färger ger det mjukhet i fönstret. Valsar är fästa på brädor som är monterade över fönstren. Detta sätt att montera gardinerna ger en enklare look. Och för en dramatisk look kan detta monteras utanför fönstret.

Bay Windows-gardiner finns i många olika former och storlekar och det kan levereras i enkla renfodrade designmönster eller kan komma i arkitektoniska utseende för att skapa ett drama i utseende eller feminint utseende. Så dekorer klokt med ditt val av fönsterluckor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*