Mid Century Modern sittplats för utomhusbruk. Älskar eldstaden och krukväxten …

Mid Century Modern sittplats för utomhusbruk. Älska spisen och krukväxterna. Det finns en stark men inbjudande känsla till detta. Typ av futuristiska

Utomhus spis ökar direkt skönheten i trädgården uteplats. Den kan användas som uteplatsens fokuspunkt och omvandla utomhusutrymmet till ett område som är mer som det inre av hemmet. Värmen från de flimrande eldflammorna inbjuder boende att njuta och koppla av efter en lång dag på jobbet.

Komma igång

Utomhus spisar och gropar finns i varierad design, former och storlekar. Eldstäder kan vara lika vältaliga som intrikat handgjorda och snidade av stenar eller lika enkla som klassiska träarbeten.

För att blanda öppen spis med trädgården:

  • Skala den till storleken på din trädgård för att passa den i enlighet med omgivningen.
  • Matcha det med något i ditt hus som marmorgolv.
  • Om du vill förbättra stämningen, gå till en liten öppen spis men om u vill skapa en kontaktpunkt gå till en stor öppen spis.
  • Du kan välja mellan vedeldning och eldstad med eldstad enligt dina önskemål.

Du kan alltid välja att spela en eldstad om din egendom inte påverkas av vinden och du inte vill att eldstaden ska blockera den fantastiska utsikten kring din fastighet. Öppen spis kan prydas av eleganta utemöbler, en bänk och matlagningsutrymme som kommer att omvandla spisen till något mer, dvs ett magnifikt utekök.

Uteplatsen kan avnjutas i både vintrar och somrar och lägger därmed en charmig kontaktpunkt till ditt uterum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*