Öppna hyllkonsoler, järnhyllafäste, svart, stål och guld finish, hårdvara ingår

Vi gör det enkelt att skapa dina DIY-hyllor! Välj bara den storlek du behöver – vi inkluderar matchande fördröjningsbultar, erbjuder en användbar installationsguide och hjälper gärna med hela processen. Observera: hyllkonsoler säljs individuellt. Denna 11,5-konsol accepterar en standard 2×12 träbit eller kartong från din hårdvarubutik (som faktiskt mäter ungefär 1,5 x 11,5, se till att dubbla kontrollera måtten för fall). INKLUDERAR: EN 11,5 metallfäste och två matchar 1/4 l …

Ett helt vitt vardagsrum inuti konfigurationen av dina vardagsrum behöver inte vara frostigt och skarpt. Genom att använda ett par grundläggande förskönande tankar, tips och bedrägerier, har du kapacitet att skapa ditt eget vita vardagsrum som är varmt och välkomnande. Sättet att effektivt pryda ett vitt liv är att göra visuell entusiasm i rummet genom att presentera ett brett sortiment av kompositioner och exempel i rummet.

Här är några av våra mest älskade vita vardagsrumtankar för att experimentera i ditt eget hem!

1] Använd samlarföremål för att motverka starkheten i en helt vit stil. De olika tonarna av antika skogar kommer att leva upp stilen och ge visuell entusiasm hela tiden. Blått och vitt är en typisk skuggningsplan som används för att komplettera samlarföremål, och diskreta exempel på blått och vitt kan föras in i rymden med kuddkuddar.

2] Lägg olika varianter av vitt på varandra i ditt vita vardagsrum genom möbler, avdelningsfärg, fönstermedicinering och olika prydnader. En jordkonditionerad markyta kan användas för att dra dessa olika vita nyanser och ge ett sammanförande ämne.

3] Kombinera rotting, ett helt vitt stiltema och cheetah-tryck! En vit-vit skuggning plan kan trevligt separeras från presentationen av ett säte och fotstöd i jordtoner av rotting.

4] Bekymrade skogar och vitkalkade avdelare och markyta används regelbundet för att komplettera en helt vit stilistisk layout; vara som det kan, kan på samma sätt tjäna som ett sentimentalt överklagande i ditt vardagsrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*