Poke Bar Brand Identity Interior Design. Den visuella identiteten är byggd av typ …

Poke Bar Brand Identity Interior Design. Den visuella identiteten är byggd av typografisk experiment, med fokus på blandning och upprepning; det syftar till att introducera användaren till en fullständig och unik upplevelse i ett livligt och djupt inspirerat urbana rum. Vegrande beslutade tidigt att utesluta alla hawaiianska visuella referenser, så att färgerna och strukturerna på ingredienserna i varje skål lyfts fram i hela märkessystemet och inuti butiken. | HeyDesign.com

Inredningen är inte bara en dekoration utan det är en slags konst. Inredningen är ett sätt att göra ditt hem spektakulärt och pråligt. Men du ska inte göra något slumpmässigt eller enligt ditt val och intresse. Snarare bör du planera allt och genomföra din plan perfekt. Inredningen i hemmet inkluderar att dekorera huvudet till hemmet till foten av hemmet. Vad det faktiskt betyder är att du inte behöver lämna ut en enda del av ditt hem. Formgivningen ska vara avslutad med passion, inte på grund av att varje hem har några dekorer och storslagna möbler. Snarare bör du pryda var och en i ditt hem med unik vård och uppmärksamhet. Då bara, dekorationen kommer bra och slutar på ett behagligt sätt.

Betydelsen av speglar och belysning

Arrangemang av möbler

Idag kan du hitta alla möbler i varje hem eftersom möblerna kan fås i avbetalning eller vissa människor använder sina kreditkort för att handla möblerna. Det vill säga att de inte behöver betala hela beloppet omedelbart. Att ha alla möbler är inte en fråga, men det är verkligen viktigt att beställa möblerna ensamma. Din inredning i hemmet ser bra ut om du gör det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*