Ponza Soffbord 80 cm Runt Marmor

Matplats är den offentliga platsen i ett hus. I Europa har traditionellt utrymmet använts för att mata gästerna på ett matbord medan familjen brukade äta i rymden intill köket. Även på många ställen tjänar utrymmet syftet med att mata gästerna såväl som familjen själv. Matbord för de flesta familjer kan vara ett köp ibland. Håll i minnet att det kommer att användas i stor utsträckning för gäster du bör försöka gå för en som förtjänar priset samt lämna dina gäster förvirrade.Det är här du kommer att verkligen förstå värdet av en möbler i marmor.

Exotiska och kungliga

Medan matbord i trä eller glas ofta används kan möbler i marmor vara ett showpropp. Det finns i stor variation och inte mindre för de olika designen som finns i trä och samtidigt har det mycket högre trovärdighet när du jämför det med osäkerheten i träkvalitet. I städer som London, New York, Frankrike eller de mest utvecklade städerna i världen hittar du bord gjorda av kulor från Indien till Italien. Det finns i alla former och storlekar vilket ger dig ett brett urval av val. Det finns också i olika färger. Det finns allmänt tillgängliga varianter från naturmarmor till kulor som är mycket raffinerade.

För generationer

Marmor matbord är särskilt stabila. Du måste dammas upp en eller två gånger i veckan, tvätta den en gång i taget med en mjuk trasa och det kommer att garantera en lång livslängd. Det måste täckas med en bordsduk så att den kan skyddas från rött vin och liknande saker. Marmor kan ofta vara ganska spröda så du måste ta hand om att inte använda vassa föremål för att rengöra. Det kan inte förnekas att det kräver större skötsel än att säga trä- eller glas matbord men det ligger mer i naturen vad du behöver göra snarare än att ta hand. Så om trä behöver kontinuerlig investering för en lång livslängd, säg snabb polering, vad marmorytan ber dig är att hålla det borta från slipande föremål.

Marmor matbord är frontrunners när det gäller skönhet jämfört med andra matbord. Det är oöverträffat när det gäller livslängden där god vård kan se till att den används av mer än en generation. Det är ganska tungt också så det kanske inte kommer att vara till stor komfort för människor som hela tiden växlar. Att det erbjuder ett kungligt företag är utan tvekan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*