Rensa golv – och bänkytor från onödiga prylar – projekt vecka 29 (Förvar…

Rensa golv – och bänkytor från onödiga prylar – projekt vecka 29 (Förvaringsdrottningen)

Vid ombyggnad av kök är det mycket fokus på köksförvaringsskåpen. Dessa måste vara funktionella och tilltalande. Vitvaror, målarfärger och skåp spelar en avgörande roll när det gäller att utforma ditt kök. Apparatgarage, utdragningshyllor och skaffersystem har varit oerhört populära när det gäller köksförvaringsskåp.

Om det finns tillräckligt med utrymme på bänkskivan kan du överväga att sticka små apparater i stängda dörrar ovanför bänkskivan. Detta kommer att lämna din bänkskiva fri från sladdar och röran. Du kan överväga att ha hörnlådor som kan hjälpa människor att få ut mesta möjliga av de knepiga utrymmena i deras kök. Överväg att ha grunt utrullningslådor som svävar över varandra. Detta sparar lite utrymme.

Överväg att ha utrullningsladdar för placering av rengöringsartiklar. Istället för att placera rengöringsprodukter under köksvasken kan du överväga att ha dem lagrade i utrullningslådor där det blir ganska enkelt att komma åt dem. Dessa har också magnetiska organisatorfack som är flexibla.

Rostfria fack är också ganska populära när det gäller kökförvaringsfack. Det finns flera mönster där dessa är självstängande och erbjuder mycket utrymme för att placera sakerna i köket. Överväg att dra ut krydda rack för att ha allt organiserat. Det är viktigt att krydda behållare är organiserade eftersom dessa används dagligen. Om dessa inte placeras på rätt sätt blir allt rörigt. Ett kryddstativ gör organisationen enkel och dessa passar lätt in i skåpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*