Skräddarsydd förvaring till hallen i ett vackert äldre hus utanför Göteborg…

Skräddarsydd förvaring till hallen i ett vackert äldre hus utanför Göteborg. Här går kunden varsamt fram med renoveringarna och väljer platsbyggda lösningar i gediget hantverk, för att bevara husets karaktär och känsla. #platsbyggt #hantverk #byggnadsvård

En annan trevlig fördel med inbyggda garderober är att du skapar det främsta av golvytan och inte låter några områden slösa - oavsett om det är ett vindområde med sluttande tak eller en nyfiken bildad kammare med många alkovor. Men utrustade dräkter är inte bara för rum med för flera krokar och krokar. De lägger tillsammans en fantastisk designbit till master sovrum, gäst sovrum och till och med barns sovrum ...

Det finns tre varianter av anpassade garderober: hala dörrar, tvåfaldiga dörrar och svängdörrar för att tillgodose dina faktiska önskemål. Garderobestilar varierar från vägg-till-vägg-sviter, till antika två-dörrsrockar med spegelpanel, till platsbesparande fördjupningsskåp.

Du kan välja mellan en spridning av naturliga träfärger som låg, choklad, karamell eller tall - eller välja vågiga uttalanden som svarta och röda geometriska mönster eller uppmärksamma primärfärger för barns sovrum. Med anpassade garderober är sannolikhetsområdet obegränsat och du har chansen att göra din egen distinkta designmöbelartikel. som ett alternativ, om du inte behöver spela den konstnärliga katten, kommer du att välja mellan en fantastisk variation av befintliga stilar som sedan skapas för att leva - vilket ger dig ett fantastiskt intryck av vad det ultimata stycket kan se ut som om .

Skönheten med den skräddarsydda garderoben är att du bara kommer att bestämma hur massiv eller liten din monterade garderob är, vilka material du ska använda och till och med vilka sorters hyllor, lådor och speglar att lägga på insidan. Detta antyder att priset på inbyggda garderober kommer att variera avsevärt - men vanligtvis förväntar du dig att betala 1 000 till 1 500 pund för en två-dörrs fördjupningsgarderob (beroende på skala och specifikation, den inre utformningen och därför de använda materialen). Omfattande, fullskaliga monterade garderobssviter värderar tusentals pund.

Om du är i hemförbättring, att lägga in utrustade möbler är utmärkt tack vare att lägga till pris till ditt hem. Ett inbyggt garderobsutseende spektakulärt, ger betydande karaktär och praktik och hjälper området att behålla sin estetiska attraktivitet i många år tillbaka. Det är särskilt i trendiga, smyckenlägenheter där utrymme för lagring är till premium. Smart användning av området kan kontinuerligt lägga till pris till din fastighet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*