Slide and Fold har den största onlinebanan med fällbara glidande bi-fällbara dörrar i …

Slide and Fold har den största onlinebanken med hopfällbara skjutdörrar i tvåfaldiga dörrar. Alla bilder har lämnats vänligt av våra kunder och är strikt tillhörande Slide and Fold begränsade. På inga tidpunkter kan de reproduceras. Bilder som visas är från 2006 fram till idag och kan visa vissa komponenter som nu har uppdaterats eller föråldrats. Välj från de relevanta vikningsdörrbilderna nedan för att se hela sortimentet för den stilen.

Idag finns altandörrar i olika storlekar och former. Även om de flesta väljer de dörrar som enkelt svänger ut, är därför skjutbara altandörrar det bästa och fantastiska alternativet för sådana som gillar att göra sin entré som är lika funktionell som de eleganta altandörrarna. Och här är några fördelar med att installera de skjutbara altandörrarna jämfört med alternativen för konventionella dörrar.

Bekvämt alternativ med breddsskjutande altandörrar kan ge en bred dörröppning bara på grund av deras design. Standardmått erbjuder praktiskt utrymme för vilket en person enkelt kan röra sig.

Miljövänligt - mestadels svängdörrar är tillverkade av trä som utvinns från en stor mängd träd. Samtidigt består skjutdörrarna av metall, vinyl och aluminium. eftersom dessa material mindre beskattar miljön.

Rymdsparande glidande altandörrar är alltid rymdsparare jämfört med dörrarna som svänger utåt. Du kan enkelt utnyttja utrymmet eftersom glidpanelen inte behövde något utrymme för att svänga öppet.

Fantastisk utsikt utomhus - glidande altandörrar ger ett brett spektrum av bredd, och du kan också njuta av den vidsträckta utsikten utomhus, eftersom de skjutbara altandörrarna också består av genomskinligt glas.

Bäst av båda världen - om du vill att sommarbrisen kommer in i ditt hem genom att hålla felet ute så är det bästa alternativet för båda världarna skjutdörrarna. Tillsammans med den skjutbara altandörren kan du också installera rullande skärmar precis bakom glaspanelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*