Slumpmässig inspiration 151

✧pιnтereѕт: sara_legito✧

Att ta en handfat i badrummet kan vara ganska skrämmande på grund av de många alternativ som finns på marknaden. Oavsett om du är i mitten av en fullständig renovering av badrummet eller bara vill bygga om, kräver du att du drar rätt tvättställ orkestrerande och samvetsgrant hänsyn. Moderna badrumssänkor har olika design, stilar, dimensioner och material som porslin, sten, mässing, betong eller glas. Samvetsgranna orkestrering behövs för att säkerställa att du har rätt och bästa handfat för ditt badrum.

Ställ in din budget

Bestäm det belopp du tänker spendera på ett diskbänk och klistra fast det. För en diskbänk med låg slut kan du hitta en för mindre än hundra dollar. Om du har för avsikt att sjunka högre än du, spendera så mycket som tre tusen dollar.

Ken stilen som du tänker dig i ditt moderna badrumssänk

Det rekommenderas att du hittar en stil som passar inredningen i ditt badrum. Den stil som du borde avhjälpa är den som följer utseendet på ditt badrum, oavsett om det är modernt eller vintage. En handfat finns i många stilar, inklusive:

Hörn

Detta handfat är utformat för att passa in i ett hörn. Som valören antyder är denna stil inte avsedd för mitten av mitten av vägginstallationen. Det finns olika skäl för att installera denna typ av diskbänk, inklusive estetiska problem, rymdproblem och arbetsflöde.

Piedestal

Dessutom en stor utrymme-bevarare, detta sjunker förstärks av en minuscule kolumn eller piedestal som placeras under diskbänken. Väggmonterad denna stil har en diskbänk som är monterad eller hängd på väggen i önskad höjd eller nivå. En väggmonterad diskbänk är idealisk för små badrum där plats behövs.

Antik

Om du väljer att integrera elegans och stil i ditt badrum, rekommenderas detta diskbänk starkt. En antik diskbänk går bra med möbler i massivt trä, den är ofta snidad och handmålad.

Fartyg

Denna stil kommer i olika storlekar och former. Ett fartyg identifieras av dess installering ovanför disk. Den orörda utformningen av ett fartygsvinkel baserades på tvättställ i porslin som har kulminerade yttre och inre ytor. Denna diskbänk finns i olika material, inklusive gjutjärn, marmor, glasglas, rostfritt stål och glas.

Fåfänga för modernt badrumsvask

En fåfänga-enhet har en bänkskiva där diskbänken är inbäddad. Under diskbänken finns ett slutet förvaringsskåp. Den här stilen är mycket praktisk och användbar eftersom den ger en bänkyta i integrationen till ett förvaringsskåp för ditt badrumsinredning. I slutändan måste du skaffa dig ett fantastiskt sätt att locka ditt moderna hus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*