Spännande då bästa 25 walisiska byråer på Pinterest | Painted Furniture Match …

Spännande då bästa 25 walisiska byråer på Pinterest | Målade möbler Matchande skänk och soffbord Bäst matchande skänk och soffbord

Det är något du kan behöva överväga att lägga till din welshing - och förutsatt att detta är fallet kan de medföljande tipsen hjälpa dig att välja beundransvärt och att ta stor hänsyn till ditt kontor:

  1. Känn vägarna till kommoderna

Trots att de är samma sak, kan du höra walisiska byråer på samma sätt hänvisas till som pennpennor och walesiska dressers. Oavsett vad namnet är, är walisiska byrå lite walisisk möbler med rack, generellt tillverkad med trä.

  1. Slipa och måla dina byråer med hänsyn

Slipa och måla walisisk byrå är arbete som bäst görs utanför. Det kan vara en oerhört orolig anställning - och ingen behöver andas in färgånga med en chans att de inte behöver, så ta din byrå utanför innan du börjar.

  1. Välj ditt material

Bland de mest erkända träsorterna för walisisk byrå är eldig skräp, ek och tall. Var och en har sina egna speciella egenskaper, så tänk på alla sorter helt ensamma förtjänster innan du väljer. Du kan också behöva överväga hur enkelt varje träslag är att hålla uppe eftersom vissa kommer att kräva mer omsorg än andra.

  1. Kapacitet

Liksom walisiska kakelplattor har walisiska kommoder en specifik kapacitet. Vanligtvis har låneinnehavare använt walisiska byråer för att visa saker, till exempel lergods och bestick. Ändå kan man på samma sätt använda dessa möbler för att visa beslag. Verkligen användes kapaciteten hos walisiska dressers på samma sätt för olika kapaciteter. Dessa skäl inkluderade att klä kött, kyla ny gröt, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*