Spjällådor, färger, element och konst

Spjällådor, färger, element och konst

Vissa idéer för barn är dekoreringskoncept som omfattar färger, tryck och teman. Tänk på att det finns sju huvudområden för inredning och att barnets område inte är något undantag. Dessa sju områden omfattar golv, väggar, belysning, tillbehör, möbler, växter och material eller textilier. Genom att operera helt och hållet av de sju områdena, är du garanterad att ha en blomstrande expertis när du förbättrar ditt barns område. Om du behöver inspiration kan du ständigt surfa på webben, böcker eller tidskrifter för foton som kan utlösa din kraft och underlätta att dekorera hjulen i rörelse.

Du kan använda foton för att hjälpa dig att börja. Om du tittar på de sju huvudsakliga dekortips för barnrumsidéer, vill du inte ha dessa foton äntligen. Börja med marken och bestäm vilken typ av golvskydd du ska använda inom området. Detta kan omfatta kastmattor, eller kanske de goda mattorna med spelbrädor som är utmärkta för barnrum. Väggar kan inkludera foton, foton, vägghängningar och ditt val av färg. För belysningstips måste du tvingas välja från takarmaturer till fyrkantiga lampor. Inredning är en stor höjdpunkt för rumets inredning. Du kommer att kunna välja från en spridning av möbler för barnstil, från vanliga sängar till extravaganta temasängar. Växter för en ungs område kan bestå av gränser, klistermärken eller faux blommor som monteras på en sängstolpe i en mycket ung flickas område. Ditt urval av material och textilier kan omfatta sängöverdrag, kudde tyger, gardiner etc. Tillbehör innehåller de begränsade sakerna som du bara använder för att dra temat i området.

Ett av de mest effektiva tips som alla som dekorerar ett barnrum får är att låta barnen vara bekymrade. Det är deras område, och inom lång tid kommer de att vara de som kommer att betala den största mängden av din tid där. Använd de sju nycklarna för att dekorera, men låt barnen upptäcka barnrumsidéerna de behöver för hans eller hennes område. Om de har koncept, hjälp dem genom att låta dem bläddra igenom foton, så att du kan skapa ett dekorativt uppsättning tillsammans.

Du kan tillsammans anordna att välja sängkläder för barn och gardiner som har ett ämne snarare än en fast färg. Välj mönster som kan underlätta förstärkt tid på dagen och inte hålla barnen uppe hela natten. Det kvadratiska måttet många val att välja på, kommer du att kunna se sängkläder och gardiner för ungdomar i nästan varje tryck tänkbart. Så länge ditt barn deltar, kommer du att märka att du bara kan producera rätt område för ditt barn och ha en vacker och positiv tid att dekorera tillsammans med ditt barn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*