Super bekväma stolar / schäslonger. 50 idéer för att organisera ett hembibliotek i …

Super bekväma stolar / schäslonger. 50 idéer för att organisera ett hembibliotek i ett vardagsrum | Shelterness

Oavsett om du har en integrerad hylla, annars har du helt enkelt en uthöjd separat hylla, det kan vara besvärligt att tänka på hur du vill använda området. Allmänheten föredrar att använda modern bokhylla som inte enbart lagring för hans eller hennes böcker, men dessutom ett distrikt inom rymden som utstrålar vogue och temperament.

Här är några helt olika koncept om hur du använder och förbättrar en hylla i ditt hem. Det kan vara vettigt att använda platsböcker på din hylla, men det betyder inte att du på ett kritiskt sätt placerar ditt bibliotek informerade hyllorna. Faktum är att du inte ens använder hyllan för många av dina böcker. Ett särskilt tack för att förbättra en hylla är med uppmärksamhet och antika böcker som erbjuder området temperament. Det kan vara nya böcker som du upptäcker på en marknadsplats eller en begagnad bokhandel eller de kommer att vara dagens lågböcker eller konstböcker. Vilken rimlig bok du anställer allt beror på vilken voga du kommer till.

En annan fråga att överväga är var du än placerar böckerna. Såvida du inte vill att hela hyllan helt enkelt ska vara böcker, bestäm dig om områden på hyllan som ska visas och ordna uppmärksamhetsböckerna. Du kommer att använda modern bokhylla för att bära böckerna i kostym. Du blir till och med konstnärlig och organiserar några böcker horisontellt och vertikalt. Annars kommer du att organisera böcker efter färg eller storlek. Skapa associerad atmosfär!

Det torget mäter tusentals olika sätt på vilka du förbättrar en hylla med figurer. De figurer som du väljer för detta område bör replikera områdets stil. Du kommer att kunna använda figurer för att bära upp böcker, annars kan du bara placera dem alla ensamma på en hylla. Sökning efter figurer som verkar resa längre verkar dock inte vara exakt samma. Dekorera hyllan med växter och blommor.

En burk fylld med blommor eller en liten låghusväxt kommer att se snygg ut när den placerats på en hylla. Detta kommer att vara så att du helt enkelt kan lägga till några helt olika färger i världen fortfarande när du kopplar av i området. Om du lägger till riktiga blommor och växter, se till att du helt enkelt tar hand om dem ordentligt och inte förstör något i hyllorna med havsvärdigt vatten eller glömda löv.

När du ändrar höjden på bokhyllorna kommer du att producera ett enskilt område som är personligt ditt. På ena är av hyllan har du ett område som är jättebra för att rymma större böcker eller en anläggning. En hylla behöver inte vara tråkig. Använd istället ditt kreativa tänkande och även de prydnads saker som nämns för att skapa en singelhylla för ditt hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*