(Två paneler) Neoklassisk elegant vit massiv miljövänlig ren gardin – GBP …

(Två paneler) Neoklassisk elegant vit massiv miljövänlig ren gardin – £ 26.23 £

Hur du klär dina fönster är en avgörande del av din övergripande stil och massor av tankar borde flytta till det mode och tyg som används för ditt sovrumsfönsterbehandlingar.

Hur förstår man att fönsterbehandlingen är sant i ditt sovrum? Det finns tre grundläggande former av fönsterbehandlingar som kan användas ensamma eller i blandningar. Här är några tips om dessa grundläggande sorter och vilken rymdform du kan välja dem för.

Gardiner och draperier: Gardiner och draperier kvadrat mäter ett läge för fönsterbehandling som majoritetsbefolkningen kommer att erkänna dock att det finns flera variationer i denna tidigare standby. Om din sovrumsstil är okomplicerad, kan du välja helt enkelt ren, eftersom dessa kan gå bra med flera teman tillsammans med ett romantiskt tema, ett modernt tema och något däremellan.

Valanser brukar inte mjuka upp det högsta i fönstret. De är trevliga om du inte vill dölja en bra läsning men behöver inte heller fönstret för att verka för rent. Vanligtvis valanser kvadratmått av tyg men du kan bygga dem snäll trä och pryda dem med en åldrig eller stencil färg för att resa tillsammans med din toskanska eller franska landsstil. Tygvalanser kommer med nästan alla sovrum som dekorerar tema som räknar med det material du väljer och kan användas i samarbete med rena för att ge dig lite av integritet.

Draperier är en chic sovrumsfönsterbehandling. Om du har ett romantiskt, franskt eller viktorianskt tema kommer några betydande gardiner i rika material att omarbeta ditt sovrum till en lämplig drottning. Betydande draperier ser bäst ut på höga fönster, men om du kort stubbiga fönster som de flesta hem inbyggda 60-talet, låt inte det avskräcka dig från att utnyttja fina gardiner. Du kommer att kunna ständigt hålla dem stängda för att täcka fönstret bakom och ingen kan någonsin förstå skillnaden!

Träfönsterluckor och persienner: Inomhus picket fönster persienner är bra tack vare att lägga till avskildhet i ditt sovrum och kan användas ensam eller med gardiner, gardiner eller valanser. Det finns ett par varianter av fönsterluckor - plantage fönsterluckor och kaféluckor.

Plantage fönsterluckor höljer hela fönstret och har lameller som kan öppnas och stängas för att släppa in lätt eller ge avskildhet. Dessa fönsterluckor går trevligt med ett plantage-vogue-utseende, ett rustikt utseende eller en kustbungalow.

Kaféluckorna är av det slag som bara slår i botten 1/2 i fönstret och svängmottagande låter lätt in. Dessa ser dessutom trevliga ut i ett överlägset lands- eller strandvogue sovrum och är bra för en Paris platt vogue fortfarande.

Tyg persienner

Tyggardiner lägger till en behaglig bit i alla sovrum och kan prydas och prydas oavsett vad du vill. Kanter, pom-poms och band fyrkant mäter helt enkelt några av de goda sätten att skapa dessa sovrumsfönsterbehandlingar sticker ut.

Romerska persienner fungerar bra för barns rum och informella mönster som bungalow eller strandvogue-dekoration. Dessa nyanser fälls upp för att avslöja fönstret under dagen och komma ner i mörkret.

Festun persienner kvadratmässigt puffiga med flera trasor. De är ganska utsmyckade och fungerar bäst i ett oerhört romantiskt sovrum med vogue som ett viktoriansk, fransk eller italiensk motiv. Jalusier ser bäst ut på breda fönster och kanske inte är smarta för små rum eftersom de tenderar att vara lite överväldigande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*