Ullmatta Amarillo 140×200 cm

Handvävd ullmatta med vacker lyster i silkelook. Mattan har ett utseende och en känsla som efterliknar den handknutna tekniken hos persiska mattor. Stl 140×200 cm. Indien har en lång historia av handvävda, vackra mattor. Våra ullmattor är vävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av vävteknik och hantverkskunnande. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos finns halkskyddsmattor i flera olika storlekar.

”Persisk matta” är detta matta känt för sin designkonst. Denna stil har kommit från Iran för 2500 år sedan. Dess look är mycket attraktiv och vacker. Persiska mattor har intrikata all-over mönster på mattor marknaden. Men det är främst känt för sitt blommiga tryck. Ibland ger det även några djur- eller mänskliga figurtryck. Det persiska mattan är främst känd för högvävd.

Det finns många verianter av persiska mattor på marknaden beroende på deras pris. Den har många storlekar. Det finns en enorm marknad för detta matta enligt dess design och material. Det persiska mattan är inte bara för att täcka en del av ett område. Det är en viktig del av dekorationen att ge ett kungligt utseende till ditt hem.

Om någon vill ge ett stilfullt utseende till sitt hem eller kontor kan han / hon välja den här typen av matta. Det ger en traditionell look. Det kan dekoreras nära en säng, soffa, tebord, i vardagsrum eller hall etc.

Här presenterar vi några speciella mönster av persiska mattor-

  • Blomtryck- Det finns många blommortryck som finns på marknaden. Den kan vara liten eller stor i storlek. Det persiska mattan ses främst i rödbrun färg. Det ser fantastiskt ut i en hög.
  • Djurtryck-Många företag visar upp ett persiskt matta med djurtryck. Det ser annorlunda ut och ravishing. Det används främst i barnrum, skolor osv
  • Mänsklig figur tryck- Det kan vara som landskapet i vyn. Vissa flickor kommer att ta vatten från brunnen med att hänga en kruka i handen är en scen som kan ses i detta tryck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*