Vintage Resväska bord 19

Vintage Resväska bord 19

Genom att integrera vintage heminredning kan du lägga till känslor av smidighet i rummet och få det att känna sig varmare och bjuda in också.
Loppmarknad: Loppmarknader, delve försäljning, byta möten och fastighetsförsäljning är en idealisk plats att hitta vintage heminredning. Se till att det angivna priset är det mest utmärkta pris som säljaren kan erbjuda. Du kan bli förvånad över att ta reda på hur lätt det är att spara på varje bit,

Hand Me Downs: Familjemedlemmarna kan erbjuda dig att dela ut vintage-bitar till dig. Du bör alltid ta upp detta. Tilldela mig produkter ibland över generationer, vilket ger en produkt en enda historia såväl som en fantastisk komplettering till det stora utrymmet.

Gör-det-själv: Ingenting är mer behagligt än att göra din egen heminredning. Du kan rulla dina loppmarknadsfynd och dela ner mig i en gör-det-själv-plan genom att måla om, blåmärka eller försköna på ett distinkt sätt.

Lägg till det: Stag mindre bitar i en enda vignett. Resultatet kan vara förvånande och lägga till en exklusiv konversationsartikel till ditt rum. Ett litet ändbord kan förenas med en stor spegel för att ge ett rum ett djupt element samtidigt som det lyfts fram höjden.

Täck det upp: mjukt slitna möbler kan få nytt liv med en vintage-täcktäcke. Var konstnärlig och fräscha upp äldre saker som stolar eller soffor med en mjuk filt. Om du äger vintage serveringsbord som har sett förbättrade dagar, kan en väl placerad traditionell löpare täcka över alla fel och skapa ett bra utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*