Vit och blå dekor

Vit och blå dekor

Kontroller och ränder är oerhört mångsidiga för gardinmaterial och kan fungera bra i alla typer av teman, från avslappnade leksaker till goda antika scheman. Dessa mönster används i vilket utrymme som helst men väljer snabbt eftersom vissa är extra lämpliga för än andra säkert.

I lantlig stil fungerar rumskontroller mycket bra och kan användas som gardinmaterial eller för persienner och kuddar. Du kan tillsammans använda dem som gardiner på dina enheter snarare än dörrar. Dessa borde ligga inom samma färgpalett och i samma skala.

I vardagsrum kan det du bestämmer dig bero på din mode och stil. För ett nytt tema kan ett blått och vitt gardinmaterial som skapats till en röd persienn vara riktigt bra. Om du föredrar ett extra gammalt utseende väljer du ett rutigt material i röda och gröna, kan detta ge en behaglig känsla i ditt utrymme. Används för gardiner och kuddar, eller kanske som klädselmaterial för en annonseringsstol. Tartans kan också användas i moderna scheman och om du väljer dem i heta pinks och turkos kan du ha rätt trend.

I sovrum kanske du väljer ett delikat randmaterial under en neutral färgpalett, detta kan ge en lugn känsla. Du kan använda dessa blå och vita gardiner eller persienner och för ditt linne.

I mindre rum kan vara högre för att hålla sig till de mindre stilarna eftersom en överdimensionerad vågad stil kan överväldiga området. Randiga material i blått och vitt är också ett ärligt urval som en gång gör ett transporttema och fungerar mycket bra i myror som en gång skapats till en romersk eller fönsterskugga.

Ränder är också idealiska om du vill få en skandinavisk känsla till ditt rum, särskilt om du bestämmer dig för röda och vita material som kan ge en "folksy känsla" till ditt tema.

När du har angett dina check- eller randmaterial kanske du måste tvingas välja dina färger för resten av området. Lägg märke till en bland färgerna som ska användas för väggar och golv. Att använda ett urval av olika ränder och kontrollerade material för en grupp kuddar fungerar bra så länge du ser till att alla kommer från en motsvarande färgpalett. Använd ett av dessa material för din fönsterbehandling så håll resten av temat tydligt. Ytterligare tillbehör som mattor, vaser och lampskärmar borde vara obruten slätt för att undvika att teman försöker för upptagen.

Kontroller och ränder finns en bra typ av färger, från naturliga smala ränder, livfulla vågiga stilar och vackra pasteller. Det finns garanterat en sak som passar din stil och storslagenhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*